Powered By Blogger

Previsio del temps a Torroella de Montgrí

Aquesta es la previsio per els propers vuit dies.
Imatge del radar de Catalunya a baix de tot de la pagina.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Port Aventura... Terror en el Parc d'atraccions





Divendres al mati... vam anar a Port Aventura, estan dins de halloween i tenen tot de decoracio posada a per tot el parc, inclus algunes atraccions especifiques de terror.







Nomes d'entrar ens vam passar per el Furious Baco, l'atraccio nova, la qual pot passar de 0km/h a 130km/h en 2,8 segons aproximadament... quasi res una acceleracio que et deixa enganxat al seient, pero que despres quan et posen de caps per vall no hi fa gran cosa pq estas un bon ratu sense tocar el seient.



Tambe vam anar a l'Huracan Condor, la qual no et deixa temps ni per pensar en que esta passant o que passara que ja tornes a estar tocant de peus a terra...



I tambe pel parc corrien animadors tots ben trajats i ben maquillats per l'ocasio, zombis, loqueros... leprosos... llastima que nomes era espectacle a dins els tunels de la por pero molaria que en tot el parc et poguessin fotre sustos mentres camines, simplement vas mes distret i no hi penses i l'ensurt es mes fort.







I clar no cal dir que vam pujar nombroses vegades al Dragon Khan, i la veritat al començament del dia hi havia bastanta gent, pero al llarg del migdia i la tarda la gent va anar a menys i despres no haviem de fer ni cua a les atraccions.



La resta de fotos les trobareu a l'album de fotos de Port Aventura clicant aqui.

Rock live and no dead!!