Powered By Blogger

Previsio del temps a Torroella de Montgrí

Aquesta es la previsio per els propers vuit dies.
Imatge del radar de Catalunya a baix de tot de la pagina.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Viella, Andorra... i moltes curves!



Estem bojos... pero si, sortint al vespre de Port Aventura vam agafar la carretera i ens vam dirigir cap a Viella, on hi vam passar la nit.





Al mati seguent vam fer visita als pobles dels voltants, Salardu, Sort, la Seu d'Urgell... i vam acabar a Andorra on vam anar de compres.

Aquest es el poble de Salardu.



Vam passar per el Port de la Bonaigua a 2072 metres d'altitud.



Vam passar tambe per Vaqueira, on hi havia una discoteca Pacha... Vam arribar fins a dalt de tot de les pistes de Vaqueira-Beret, on hi havia cavalls en llibertat, suposo que no estaven domesticats dons anaven sols al seu aire.







Despres de Vaqueira vam posar rumb a Espot on alla vam agafar un Geep per anar a dins el parc nacional d'Aigues tortes i St. Maurici.











Despres vam estar per Sort on voliem comprar numeros de nadal pero hi havia tanta cua que ens va ser impossible, vam buscar per altres indrets, en bars i altres i resulta que ells mateixos posaven 3 euros de mes als numeros pq si, no ho veig logic.





Vam marxar cap a la Seu d'Urgell on vam anar a una oficina d'apostes de l'estat on els vam trobar per el seu preu real...





I vam acabar a Andorra, una ciutat on lo mes normal es estar en el carrer centric, l'avinguda Meritxell on hi ha un futime de tendes i centres comercials, tot s'ha de dir que a part de que els preus son baixos, s'ha de mirar tambe botiga per botiga, ja que segons quines coses podien variar entre 30 i 50 euros.



Es pot dir que ens vam afartar de curves i de carretera, ja que en un dia i mig o dos vam fer mes de 800km. La major part per carreteres estretes i amb curves com la collada de Tossa, la qual li vam posar el nom de la Putada de Tossa... normal.

Rock live and no dead!!